17 May 2009

yesterdayyy

yeay dah sampai rmh!
home sweet home bebeh!!
lama dah x tgk rumah aku yg berwarna tetapi x berperisa coklet ini
hohoho

korg nak tau takkkk

nak tau??

nak tau??
(suara gedik ala2 mikel jeksen lagu geli mat)

semalam eein g lcct ngn zanaa
gune teksi
tade pape yg interesting la dlm teksi tu
sbb eein tido je sampai abg teksi tu pon perasan eein tido
bukan pe, die tanye something tapi tade org layan
no wonderlah die pusing kepala tgk eein tido ngn lenanya
but then, zana kan ada
x tau lak nape mesti die pusing kepala n tgk aku
aku rasa zana pon tido
tp die tanak ngaku die tido
tape tape

perjalanan ade la lebih kurang 45 minutes dalam keadaan jalan raya g tiada traffic jam
pastu dah sampai je kat lcct, abg teksi tu tolongla angkat beg yg BESAR lagi BERAT itu
*P/S : X la berat sbb beg zana berat and besar g

pastu aku pun keluar dgn muka mamai bgn tido
pastu abg teksi tu tersengih2
ingatkan zip jeans aku x tutup ke, tudong cam mak cik senah blakang rmh ke

die tersengih lg

aku dah cam nak sound dah

zana lak lambat2 nak klua dr teksi

die senyum lagi

aku cm nak tarik je zana cepat2 keluar dr teksi

abg teksi tu pon tanye

"sempoi nye balik, gune selipar jepun je eh "

ceh! tu je rupenye.
aku pon rase agak sempoi
sebab tyme aku nak gerak dr kolej
akak anna sayang pon tanye aku
"ni nak g pasar ke??"
hahah
whateverlah
lgpon aku ske slipar jepon aku
die kaler oren
hahaha

pastu at lcct aku check in n sume2
mate pon layu balik time tunggu boarding
masuk2 je perut kapal terbang,
dush aku dudok dgn ayunya

pastu stewardess as usual la cakap bla bla yada yada
aku dah ingat dialog diorg tu
hahaha
aeroplane tu blom g nak berlepas
aku dah kroh kroh tido ditemani lagu dlm psp pink ayu itu
bgn bgn je dah 1 jam 45 menet aku tido
ade 15 menet g
at that time, bru aku perasan de mamat dudok tepi aku
die pon tido gak
aku tertumpang bersandar kat tangan die
die lak tertumpang bersandar dekat2 aku
oleh kerana same2 tertumpang, aku pon tertido lagi

aish.. sori la kalo dlm post ni aku asek tido
sbb aku x cukop tido
sampai je rumah kan

kring kringg!! * eein call seha*

eein : seha. hai. ada kat rmh x?
(dialog diubah suai untok convenience para pembaca)

Seha : eein!! bile nak balik bintulu? ade je kat rumah. nape?

eein : oh oh. baru je balik ni. seha jom keluar. lapa..

seha: hah? ok ok jap2 nak tukar bju jap

eein : ok ! jap g i amek u ek

seha : ok!

* x panas g bontot aku dok kat uma dah aku amek kunci keta n p keluar jalan2 cari mamam bersama seha dan umi budak kecik. oh ibu, minta maaf la sbb trus kelua sbb anakanda mu ini malas untuk memasak memandangkan amat kasihan untuk meminta ibu masakkan memandangkan ibu juga baru balik dr miri.

ok ok. tu je la cerita semalam
hari ini i jd budak baek
dok je kat rumah
n tido memanjang
hahaha

ok la nak tgk movie
toodle guys~

5 comments:

rumetcomel said...

slipar owennnn~~
hahahah

eeincomelcomel said...

belikan yg baru kaler pink bole x rumetcomel?? (mata bersinar2 mengharap)

rumetkoygcomelgile said...

tgu bday tahun dpan la gamaknye~ hahahaha

hisham@pawana said...

mesti comei ang tido kan..
cam muka lukman...
hahaha

EeinSebagaiBeta said...

taun depan mane de jumpe ko g kot
kalo jumpe aku mintak eh
hisyam, aku sekeh kepala ko kangggg