27 July 2009

mengimbau kenangan

heehoo kini saya datang lagi!
please dont be mad if i just blogging when i am on hols
otak saya beku jika school ?? weeks.
geeeee~

hari ini ya tuan-tuan dan puan-puan
saya ingin membawa tuan-puan semua untuk merefreshkan otak anda
bagi sesiapa yang telah follow blog saya ini
sy ada meletak anak sapa ntah dijadikan model senyuman yang seperti sy lakukan semasa kecik2
skrg ini, saya ingin memberi anda tuan puan sekalian
untuk melihat bagaimana gambar saya semasa kecik ye
apa lagi tuan-tuan dan puan-puan
sila2 lah sediakan pen dan kertas
dan mulakan pertandingan find the differents!!
hahaha


haa tengok rapat2 sikit ye tuan2 puan2
sori lah ye gamba ni tak berapa nak berkualiti
almaklum lah gambar lama kan
heee :)
sikit punya comey je budak tu
rasa2 cina ke thailand? hahah
oh tidak dilupakan. yang tepi budak tu la mak tersayang dia
hari2 berkepit ngn mak je
biasa la anak bapak la katakan
wahaha

ok seterusnya pulaa



ok .. ni masa dah besar sikit kan
venue dia kat rumah
n pada hari raya kalau tak silap
tgk la dua2 pakai baju hijau.
sedondon gitu
muahahaha

next!!



ni pulak selepas penganugerahan silat kembang semangkuk
suma ada aksi2 tersendiri
leader? yang tengah bertapa tengah2 tu :D

ok gambar last ye




ahak2. malu lak nak describe
ni gamba agak manja okey
amik camni pon mungkin sbb ayah pegang aiskrim masa nak ambil gamba
hahaha
ok ok. sekarang . . ada difference tak dgn yang ni

2 comments:

Anonymous said...

comeinye awak..
nk jd ank sy..hehe
from hisham hensem

eein malas signin said...

kalo awak hensem
barusy nak. hahahaah