22 November 2009

"friends are everything, but u are something"



this is the first time i heard bout these words.
i cant figure it out what does it mean at first
but when i fikir2 balik with his explanation, baru la paham
hoho so sorry if i lambat pick up sket
saya mmg begitu :P

anyway, friends are everything!
yes i agree with that!
cube tanya sape2 pon. (except for org2 gila or yg telah mati yeh)
tanye pak cik guard ke pak cik bank ke pak cik posmen ke *mesti kah semuanya pak cik?*

pak cik pernah ada kawan tak??

ok lah takut warga ladies offended kerana nak pak cik je en

akak/ makcik pernah ada kawan tak?

jawapan die confirm
C-O-N-F-I-R-M
diorg cakap

mesti la ade

haaaa... why??
because we need friends in our life
we need them to cherish our life
we need them to make our life interesting
and we need them when we are in need indeed.
hahah (ayat bebelit. sila paham sendiri)

kalau org itu kata dia takada kawan
sememangnya dia menipu kerana
sejak kecil dia membesar dengan org dan bukannya alien di sekelilingnya
oleh itu, semestinya dia akan menjalinkan hubungan (eh jgn salah faham)
untuk berkawan dengan org di sekelilingnya

to recapitulate, friends are really everything because we cannot live without our friends.





and u r something.

hmm.. ni yg bebelit sket.
nak terangkan tapi takada idea sekarang nih
anyway thanks for those words awak! (^_^)

4 comments:

sYeNgEt ke senget?? said...

ckp je la rindu aku kan... eh..

"but u r samting"

hoho kedak lah tu =pp

EeinSebagaiBeta said...

wek. rindu sume org.

amirulhazwan said...

recapitulate recapitulate,ape ingat ni esls pe

EeinSebagaiBeta said...

kita perlu mengaplikasikan semua yg telah dipelajari. kalau tidak, ia akan lenyap ditelan zaman :)